ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 


Тиждень історика 2024 з посиланнями 1 1 

50

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ІСТОРИЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ

    2 березня 2018 р. в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбувся День відкритих дверей. Чимало учнів загальноосвітніх шкіл завітали на історичний факультет.

7

    Про історію факультету і особливості навчання гостям розповідав декан історичного факультету Анатолій Карасевич. Також під час зустрічей абітурієнти одержали вичерпну інформацію щодо правил прийому до вишу, змісту і форм підготовки фахівців, характеристики освітніх програм.

    Доцент кафедри історії України Ольга Скус та викладач Ігор Опацький ознайомили майбутніх вступників із правами та обов’язками абітурієнта під час проведення ДПА у формі ЗНО, регламентом роботи пункту тестування, роботою в «електронному кабінеті», системою оцінювання ЗНО. Дізналися абітурієнти і про такі важливі новації як бюджетні та небюджетні пропозиції, фіксоване державне замовлення та система широкого конкурсу.

Ігор Опацький

    Після зустрічей гості мали можливість ближче познайомитися із факультетом, поспілкуватися із викладачами та студентами. Усі бажаючі відвідали екскурсії навчальними кабінетами, науково-дослідними лабораторіями, науковими та культурно-освітніми центрами, спортивним, тренажерним залами та ін. Абітурієнти змогли переконатися, наскільки потужною є матеріально-технічна база нашого закладу.

9