ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 

50

"Найрозумніший 2018" історичного факультету

          

             10 травня на історичному факультеті відбулось інтелектуальне шоу «Найрозумніший»! За звання «Найрозумнішого»  змагались 10 студентів нашого факультету, а саме: Продан Сергій, Поправка Оксана, Яшин Владислав, Шиньковий Олег, Лукієнко Артем, Будаловський Віктор, Кіріченко Даяна, Гуменюк Євгеній, Жуковський Богдан та Цегельнюк Володимир.

02

         На початку дійства учасники привітались з публікою та коротко розповіли про свої хоббі й улюблені історичні періоди. Оцінювали учасників та визначали хто пройдедо фіналу члени поважного журі: кандидат історичних наук, доцент Лісовська Ольга Василівна, доктор історичних наук, професор Кривошея Ірина Іванівна, кандидат історичних наук, доцент Барвінок Ольга Володимирівна та кандидат соціологічних наук, доцент Бержанір Анатолій Леонідович.

01

              Головою журі було обрано декана історичного факультету, кандидата філософських наук, професора,  заслуженого працівника освіти України Карасевича Анатолія Олександровича.

03

011

              Конкурс складався з трьох етапів. У першому турі 10 конкурсантів відповідали на 20 обов’язкових та 5 додаткових питань, в результаті відповідей на які, журі визначило 6 учасників другого туру. У півфінал пройшли: Яшин Владислав, Будаловський Віктор, Кіріченко Даяна, Лукієнко Артем, Жуковський Богдан та Шиньковий Олег.

08

05

              Після вирішення завдання дешифратора було визначено послідовність участі студентів у другому турі. Другий тур передбачав відповідь учасників за 1 хвилину на питання представлені у 12 категоріях з найрізноманітніших історичних дисциплін.

014

12

010

            За результатами другого туру до фіналу інтелект-шоу потравили Кіріченко Даяна, Будаловський Віктор та Лукієнко Артем.

Підсумком третього туру стали такі результати:

1 місце – Кіріченко Даяна з кількістю балів – 16.

2 місце – Будаловський Віктор з кількістю балів – 13.

3 місце – Лукієнко Артем з кількістю балів – 11.

015

016

           Таким чином, змагаючись у рівному «поєдинку» перемогу здобула тендітна та скромна студентка 32 групи Кіріченко Даяна, яка набрала найбільшу кількість балів. 

019

           Декан історичного факультету, професор Карасевич Анатолій Олександрович подякував учасникам конкурсу за гідний рівень підготовки та цікаву гру. Слова вдячності лунали і на адресу організаторів заходу – членів Студентського наукового товариства історичного факультету і звісно ж голови товариства Балабай Аліни. Ведучою заходу виступила студентка 32 групи Федорова Марина, за технічне обладнання дійства відповідальним був студент 41 групи Пуля Михайло. Учасники та переможці конкурсу були нагороджені пам’ятними подарунками та сертифікатами для отримання бонусних балів з історичних дисциплін.

017

018

020

021