ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 

50

Право війни і миру

          

           11 травня 2018 року об 11:00 год. Уманською регіональною організацією ВГО «Асоціація Українських Правників» на базі історичного факультету УДПУ імені Павла Тичини було проведено науково-виховний захід «Право війни і миру». 

111

           Метою заходу були ознайомлення з розвитком концепції війни і процесом її закріплення у міжнародному праві, а також обговорення викликів і проблем, що виникають перед громадянським суспільством у зв’язку зі збройними конфліктами. Для участі у заході були запрошені спікери зі значним досвідом роботи у академічній, воєнній та гуманітарній сферах. Слухачі змогли не лише з перших уст дізнатися маловідомі аспекти волонтерської діяльності, професійної підготовки військових, соціального захисту учасників бойових дій та внутрішньо переміщених осіб, а й взяти участь у обговоренні цих проблем з професіоналами.

dsc 7295

        З доповідями виступили: Вадим Цимбал – депутат Уманської міської ради Черкаської області, доцент кафедри філософії та суспільних дисциплін УДПУ імені Павла Тичини, голова Уманської регіональної організацій «Асоціації українських правників»; 

00

           Цві Аріелі – експерт з військової підготовки, політолог; Хайм Хазін – підприємець, громадський діяч;

2

            Інна Тітаренко – представник Уманської міськрайонної волонтерської організації  «Разом»;

3

       Представники Управління праці та соціального захисту Уманської міської ради – Світлана Мельник та Оксана Гайдай 

DSC 7303DSC 7283

           А також студенти ІІ курсу УДПУ ім. Павла Тичини, члени Уманської регіональної організацій «Асоціації українських правників» - Вікторія Афоніна, Вікторія Гомонюк та Вікторія Юрченко.

dsc 7288

       Особливої подяки заслуговують кафедра філософії та суспільних дисциплін УДПУ ім. Павла Тичини та Україно-Ізраїльський центр освіти, науки і культури UkrIs, які своєю допомогою зробили цей захід можливим.