ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 

50

ОДИН ДЕНЬ ІЗ ЖИТТЯ СТУДЕНТА

Аби максимально урізноманітнити вільний час та познайомити першокурсників з містом, 01 жовтня на історичному факультеті УДПУ відбувся пригодницький квест під назвою «Один день із життя студента».

3

Організаторами квесту виступила Студентська рада під патронатом керівництва історичного факультету. За правилами всіх учасників розділили на команди, які очолили старшокурсники: Подолян Олег, Радчук Анюта, Пересунько Мирослава та Федорова Марина. Допомагали – Ряботинський Руслан, Кобильняк Олександр, Лісніченко Іван, Доценко Максим, Величко Катерина, Безніс Вікторія, Неголюк Анастасія, Немеш Вікторія, Чумак Ольга, Олефіренко Віта та Фурман Ірина. Маршрут проходив центральними вулицями міста, а спільною кінцевою точкою став комплекс фонтанів «Перлина кохання». Завдання учасники отримували на телефон і вже потім, розгадуючи зашифровані зображення, рухалися по маршруту. На місцях вони виконували різноманітні, але від того не менш позитивні завдання. Заряд енергії та хороших емоцій від проходження маршруту отримали як учасники, так і організатори. А завершення квесту командам підсолодив подарунок від керівництва факультету.

02

04

10

07

000

Ось, що кажуть про захід самі першокурсники:

«Квест – це ідеальна можливість поєднати активний відпочинок, отримання корисних навичок та азарт гри. Кожен учасник зміг не тільки креативно проявити свою індивідуальність, а й отримати нові знання, необхідні у повсякденному житті. Додатковим бонусом були смаколики, які всі так полюбляють, та флешмоб, до якого приєдналися не лише студенти історичного факультету», – Фаренюк Тетяна (13 група).

03

5

6

06

7

09

1

01