ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 

50

СПІВРОБІТНИКИ УДПУ ПРОВЕЛИ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ

 

4 грудня робоча група Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини за ініціативи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Черкаській області провела семінар-практикум для викладачів закладів професійно-технічної освіти «Ефективні методики підготовки учнів до ДПА у формі ЗНО».

00

Метою проведення стало забезпечення методичної підтримки якісної підготовки учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області до участі у зовнішньому незалежному оцінюванні. Кандидат педагогічних наук, доцент Світлана Цимбал-Слатвінська презентувала методику підготовки учнів з мінімальним рівнем знань до ДПА у формі ЗНО.

Для викладачів професійних (професійно-технічних) закладів освіти проведено серію майстер-класів підготовки учнів до ЗНО: Світлана Січкар (українська мова), Віталій Дубовик (математика) та Ігор Опацький (історія України).

У своєму виступі викладач кафедри історії України Ігор Опацький презентував методичні напрацювання викладачів історичного факультету УДПУ імені Павла Тичини у роботі з абітурієнтами під час підготовки до ЗНО з історії України. Зокрема особливу увагу було приурочено роботі із завданнями які містять картосхеми, історичні плакати та карикатури, цитати з історичних документів тощо.

2

Захід проведено на базі ДНЗ «Черкаський професійний автодорожній ліцей», під час якого викладачі отримали вичерпні відповіді щодо особливостей якісної підготовки учнів до ЗНО.