ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 

50

ЕКСПРЕС-КУРС "ПІДГОТОВКА ДО ЗНО З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ"

 

18 січня на базі історичного факультету УДПУ імені Павла Тичини відбувся експрес-курс для учнів 11-х класів «Підготовка до ЗНОз історії України». Під час тренінгу розглядалися актуальні питання підготовки до ЗНО з історії України. Декан історичного факультету, професор Анатолій Карасевич привітав учнів шкіл у стінах УДПУ імені Павла Тичини та побажав ефективного навчання і гарної здачі ЗНО. Учасники під керівництвом викладача кафедри історії України Антоніни Кукурузи обговорили тему «Національно-визвольна війна українського народу під проводом Богдана Хмельницького» та працювали над такими питаннями:

  • робота з картою, термінологією та персоналіями;
  • аналіз міжнародних відносин та підписаних договорів;
  • історія України в схемах і таблицях;
  • дискусії, обговорення та обмін досвідом.

По завершенню тренінгу учасники домовилися ще не один раз зустрітися для спільного розв'язання складних питань з історії України.

Зазначимо, що на базі історичного факультету УДПУ імені Павла Тичини щорічно відбувається серія безкоштовних тренінгів та експрес-курсів «Підготовка до ЗНО з історії України», під час яких розглядаються особливості та структура тестового зошита з історії України, аналізуються помилки, яких учасники тестування допускаються найчастіше та надаються поради щодо їх уникнення. Можливе проведеня тренінгів на базі шкіл та коледжів.

viber image