ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ
перша сторінка кінцева 2 
 
50

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЙНИМ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

   Колектив історичного факультету щиро вітає з ювілейним Днем народження завідувача навчально-методичною лабораторією "Відродження нації", викладача кафедри філософії та суспільних дисциплін Карасевич Оксану Олегівну!

  В цей чудовий день прийміть наші найщиріші побажання: міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх Ваших добрих справах. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів! Від усього серця бажаємо Вам виконання всіх бажань. Нехай збудуться всі мрії! Нехай успіх, радість і натхнення стануть постійними супутниками. Нехай голова крутиться тільки від надлишку енергії і щастя. Бажаємо, щоб Вас завжди оточували радісні і щирі посмішки Ваших рідних. Ще, звичайно ж, хочемо побажати, щоб Ви завжди залишалися такою ж неповторною і чарівною. 

   Бажаємо Вам дожити до ста років, нехай мотор у Ваших грудях працює без перебоїв і без ремонтів, нехай Ваше життя буде широкою і рівною трасою без вибоїн. Бажаємо також, щоб не заносило Вас на крутих поворотах, щоб Ви завжди міцно тримали кермо свого життя в своїх ніжних руках. Бажаємо Вам творчої й наукової наснаги і кар'єрного зростання! 

Карасевич Оксана

 Бажаємо вам квітів та мирного неба,
Грошей та здоров'я ще більше, ніж треба.
Хай доля вам щастя багато дає,
Зозуля сто років життя накує.
Хай справдяться мрії, здійсняться дива,
Хай кругом від сміху іде голова,
Достатку – у будні, в свята – подарунків,
Гарних подій, доброти, поцілунків!