ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 


Тиждень історика 2024 з посиланнями 1 1 

50

Як подати електронну заяву на вступ?

 

13 серпня 2020 року стартувала розпочато прийом електронних заяв на вступ до вишів на бакалавра (наскрізного магістра) після 11 класів. Подання заяв здійснюється онлайн через електронні кабінети та триватиме до 22 серпня.

Для того, щоб подати заявку на спеціальність «Середня освіта» (спеціалізація «Історія») у пошуці спеціальностей введіть код 014.

32

Далі з переліку спеціалізацій оберіть 014.03 Середня освіта (Історія). Вам буде запропоновано обрати з переліку:

33

Вам буде запропоновано обрати з двох варіантів: небюджетна пропозиція або відкрита.

Відкрита конкурсна пропозиція - для тих абітурієнтів, які склали ЗНО з української мови і літератури, історії України та географії або іноземної мови. За цією пропозицією Ваша заявка братиме участь в конкурсі для зарахування на бюджетну форму навчання. Якщо Ваших балів буде недостатньо для державної форми, то Вам автоматично запропонують контрактну форму навчання. Подавати окрему заявку виключно на контрактну форму навчання не потрібно.

Небюджетна конкурсна пропозиція - для тих абітурієнтів, які склали ЗНО з української мови і літератури, історії України та біології або математики. Ця заявка не братиме участі в конкурсі на бюджетні місця, а виключно на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб (тобто контрактна форма навчання).

34

Студенти, котрі навчаються за спеціальністю «Середня освіта» (спеціалізація «Історія»), засвоюють методики викладання історії у школі, здобувають поглиблені знання з педагогіки, історії (з наголосом на предметах, необхідних для розвитку історичної свідомості учнів – історії України, всесвітній історії, народознавстві, історичному краєзнавстві), філософії, політології, української та іноземних (зокрема, англійської та польської) мов та зможуть працювати в освітній, науковій, музейній, туристичній та інших галузях.

35

Для того, щоб подати заявку на спеціальність «Історія та археологія» (спеціалізація «Історія») у пошуці спеціальностей введіть код 032.

Випускники спеціальності «Історія та археологія» по завершенню навчання можуть працювати в різноманітних сферах, зокрема, освітній, науковій (в різноманітних науково-дослідних інститутах та дослідницьких центрах), музейній, туристичній, політичній (зокрема, в якості політичних консультантів та аналітиків), у державних структурах та засобах масової інформації.




Також цьогоріч ми набираємо вступників на спеціальність 081 Право на рівень молодшого бакалавра і бакалавра.
Молодший бакалавр з спеціальності право: термін навчання 1 рік і 9 місяців. Для вступу потрібно мати ЗНО з української мови і літератури, а другий предмет історія України або географія - на вибір абітурієнта.

Бакалавр з спеціальності право: Термін навчання 3 роки і 9 місяців. Цьогоріч для вступників на нашому факультеті доступна лише небюджетна пропозиція спеціальності право. Перелік сертифікатів ЗНО: українська мова і література, історія України, географія або іноземна мова.

Випускники з дипломом молодшого бакалавра з спеціальності «Право» підготовлені до роботи в різних правничих установах і можуть працювати в управліннях пенсійного фонду України, фондах  соціального страхування, державних податкових інспекціях, відділах реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Крім того,  молодших бакалаврів з права потребують юридичні консультації, нотаріальні установи, підприємства, які  в своїх штатних розкладах мають посади юристів.  Університет готує фахівців, які здатні  працювати в предметній галузі діяльності, яка спрямована на правове забезпечення діяльності підприємств, установ та організацій різних форм власності, а також захист прав та законних інтересів громадян та держави.

photo5287589252797935474

Якщо у Вас виникають запитання щодо вступу або потрібна допомога – телефонуйте за номерами 096-294-45-49, 098 – 867 – 26 – 67.