ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 

50

Студентський історичний турнір-2019

 

Традиційним для нашого факультету науковим заходом є історичний турнір. Цього річ він пройшов 3 жовтня з метою сформувати команду кращих з кращих, яка вже зовсім скоро продовжить змагання на Всеукраїнському студентському турнірі, що проходить у листопаді. У фінальній грі змагалися команди «Патриції» (Никитенко Михайло, Караджієв Максим, Заболотній Денис, Стратієвська Ірина) , «Кватроченто» (Доценко Максим, Нехай Антон, Яшин Владислав) та «Феміда» (Вихватнюк Іван, Никитенко Вікторія, Лукієнко Артем). У дискусіях, інтелектуальних роздумах, аргументах та атмосфері суперництва пройшов весь турнір.

DSC 2462

Оцінювали фахові знання студентів члени журі у складі професора Ірини Кривошеї, доцентів Зої Возної та Ольги Барвінок та випускника історичного факультету молодого вчителя Дмитра Безверхнього. Модератором гри виступив професор Ігор Кривошея, що не тільки скоординував гру, а й підтримав гравців вмілими жартами та цікавими питаннями. Організація турніру вкотре засвідчила плідну співпрацю професорсько-викладацького складу та студентського наукового товариства історичного факультету на чолі з магістранткою Мариною Федоровою.

DSC 2456

У підсумку маємо наступний результат: І місце – «Патриції» (ІІ курс), ІІ місце – «Феміда» (IV курс), ІІІ місце – «Кватроченто» (ІІІ курс). Вітання і солодкі подарунки отримали команди від заступника декана з навчальної роботи Зінаїди Священко, яка подякувала всім учасникам і з щирістю побажала удачі на турнірі у Києві. Ігор Кривошея вручив командам книги на подарунок.