ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ УМАНСЬКОГО ВІДДІЛУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ

7 листопада 2019 р. відбулася чергова, вже традиційна зустріч, з представниками Уманського відділу поліції. Для студентів історичного факультету, які вивчають правознавчі дисципліни, була запропонована цікава і актуальна тема «Адміністративні і кримінальні правопорушення та відповідальність».

DSC 5827

Делегацію очолив заступник начальника Уманського відділу поліції майор поліції Козиненко Василь Михайлович. Він доступно пояснив аудиторії зміст названих правопорушень,  їх динаміку розкриття у нашому місті за останній рік, причини правопорушень і профілактичні заходи з боку органів поліції для унеможливлення злочинів. Старший дільничний офіцер сектору превенції Уманського ВП капітан поліції Тодорчук Євгеній Андрійович розповів про складнощі, насиченість і відповідальність служби дільничного інспектора.

Начальник сектору кадрового забезпечення Уманського ВП майор поліції Литвин Оксана Михайлівна і старший інспектор сектору кадрового забезпечення капітан поліції Мороз Ольга Олександрівна зупинилися на реформі у силових структурах національної поліції, які актуальні проблеми в майбутньому буде вирішувати нова поліція і що потрібно сьогодні для того, аби випускники історичного факультету долучилися до реформування національної поліції України. Це, насамперед, знання правознавчих дисциплін, особливо конституційного права, фізична підготовка студентів, здобуття первинного офіцерського звання на воєнній кафедрі університету.

DSC 5825

Декан факультету професор Анатолій Карасевич подякував  гостям університету за цікавий правознавчий лекторій, професійні і чіткі відповіді на поставлені аудиторією запитання. Він наголосив на необхідності продовження діалогу у майбутньому і запросив гостей для участі у заходах, які будуть організовані кафедрою філософії та суспільних дисциплін на історичному факультеті у рамках «Тижня права» у першій половині грудня цього року.

DSC 5819