ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 

50

Історичний факультет – запорука успіху!

Обираючи майбутню професію перед вступниками закономірно постає питання: а де я зможу працювати після завершення навчання. Побутує думка, що випускники історичного факультету мають лише одну перспективу – вчитель історії у школі. Однак цей стереотип успішно розвіюють випускники нашого факультету, які своєю біографією підтверджують, що випускники історичного факультету можуть бути успішними як на освітянській ниві, так і в інших галузях.

3spy5abOnfA

Випускники-історики, які працюють на освітянській ниві досягли значних результатів. Зокрема серед них вже є фахівці, які отримали звання Заслужений вчитель України, працють у відділах освіти, обіймають керівні посади, та, найголовніше, зарекомендували себе як компетентні педагоги. Нашими випускниками зреалізовано кілька міжнародних учнівських проектів, завдячуючи яким школярі побували за кордоном та отримали незабутні враження.

Затребувані наші випускники  і у технікумах, училищах та коледжах. В цих закладах освіти випускники історичного факультету забезпечують викладання фахових дисциплін, а інколи вже й очолюють згадані заклади.

Чимала кількість випускників факультету стали науковцями. Зокрема кандидатські дисертації вже захистили 15 випускників нашого факультету, ще кілька випускників завершують роботу над дисертаційними дослідженнями.

vupysk

У студентів-істориків впродовж навчання формується звичка постійного порівняння та аналізу, виробляється автоматичний навик виробляти казуальні звязки – що до чого може призвести. Ці та інші вміння роблять затребуваними істориків у різних сферах. Сьогодні наші випускники успішні в політиці, журналістиці, органах державної влади, бізнесі.

Ми пишаємося успіхами наших випускників та формуємо літопис їх досягнень! Шановні наші випускники! Звертаємося до Вас з пропозицією заповнити спеціальну форму, завдячуючи якій ми зможемо підтримувати з Вами зв'язок та  мати найсвіжішу інформацію про ваші успіхи! 
https://forms.gle/BmrCutt1GLfNaCji7