ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 


Тиждень історика 2024 з посиланнями 1 1 

50

ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ІСТОРИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

30 березня 2020 р. під головуванням декана історичного факультету професора Анатолія Карасевича відбулося засідання вченої ради історичного факультету у дистанційній формі. На порядок денний було винесено ряд важливих питань.

Зокрема, розглянуто питання «Про підготовку кваліфікаційних робіт студентів денної та заочної форм навчання», доповідали завідувач кафедри історії України професор Тетяна Кузнець і завідувач кафедри всесвітньої історії та методик навчання професор Петро Горохівський.

Слухалось питання про проходження виробничої практики студентами 4-го курсу, доповідала заступник декана з педагогічної практики доцент Зоя Возна.

Професор Світлана Біляєва прозвітувала про роботу Науково-дослідної лабораторії «Археологія Уманщини імені Володимира Панасовича Круца» у 2019 р.

Заступник декана з навчальної роботи професор Зінаїда Священко доповідала про наслідки написання ректорських контрольних робіт на історичному факультеті та про результати опитування випускників бакалаврських програм та магістрів 1-го року навчання історичного факультету.

Крім того, було обговорено питання дистанційного навчання в умовах карантину.