ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ВСЕСВІТНЬОЇ ІСТОРІЇ ТА МЕТОДИК НАВЧАННЯ

   24 березня в дистанційному режимі  відбулося засідання кафедри всесвітньої історії та методик навчання. На порядок денний було винесено ряд важливих питань: про роботу зі студентами денної і заочної форми навчання в системі дистанційної освіти (викладач Діденко К.В.), звіт про діяльність науково-дослідної лабораторії «Археологія Уманщини» (проф. Біляєва С.О.), про проходження педагогічної практики студентами історичного факультету (доц. Возна З.О.), про науково-дослідну діяльність викладачів кафедри (доц. Барвінок О.В.), про особливості організації навчального процесу в умовах карантину (завідувач кафедри, проф.Горохівський П.І.).

  Було прийнято рішення використати всі можливості системи дистанційного навчання для якісного проведення лекцій, семінарських і практичних занять зі студентами денної та заочної форм навчання. Також було затверджено документацію на літню заліково-екзаменаційну сесію.

  Крім основних доповідей, обговорювалась проблема проведення кафедрою наукових заходів, запланованих на квітень 2020 р., – науково-методичного семінару-тренінгу «Основи медіаграмотності» 8 квітня і Всеукраїнської наукової конференції «Соціально-економічний і політичний розвиток країн Східної Європи у XVIII – XIX ст.» 23 квітня. Було прийнято рішення перенести їх на початок наступного навчального року у звʼязку із очевидним продовженням карантину.

фото кафедри