НАВЧАННЯ НА КАРАНТИНІ - ВРАЖЕННЯ СТУДЕНТІВ

Ми, Заболотна Софія та Заболотна Світлана, студентки 11 групи І курсу історичного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Довго вагались щодо вступу до цього закладу, так як обидві потрапили на бюджет до Київського вишу. Та, вступивши на історичний в Умані, зрозуміли, що зробили правильний вибір. Історичний факультет подарував нам яскраві емоції та якісне навчання. Навчання на цьому факультеті вимагає серйозності, наполегливості та працьовитості студентів. Викладачі з розумінням ставляться до кожного студента, намагаються розгледіти у кожному майбутнього педагога, мають великий вплив на формування нас як професіоналів у сфері сторичної та педагогічної наук. Варто згадати, що нам пропонують безліч цікавих та захоплюючих секцій, що додають яскравих фарб у студентське життя.

изображение viber 2020 05 13 13 03 53

Під час карантину, пов’язаного з поширенням коронавірусної хвороби, в умовах дистанційного навчання викладачі ідуть нам на зустріч. Працюємо у системі дистанційного навчання  moodle, із залученням різних ресурсів. Комунікація з викладачами проходить через різні соціальні мережі, електронну пошту, і в умовах карантину,  це дуже зручно.

изображение viber 2020 05 13 11 53 33

Сподіваємось, що зовсім скоро, ми повернемося до міста Умань, і знову зможемо насолодитися всіма емоціями, що дарує нам історичний факультет.

Бажаємо всім здоров’я і наснаги у навчанні!

Заболотна Софія і Заболотна Світлана

студентки 11 групи, І курсу