ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 

50

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СІМ’Ї

    У світі багато чудес і дивовижних місць, але як би не було цікаво за сімома морями, людина завжди прагнула повернутися до свого домашнього вогнища, до своєї сім'ї. Всі скарби світу нізащо не зрівняти з ласкавими маминими обіймами, ніжним цілунком дружини і щасливою дитячою усмішкою. Українці завжди шанували сім’ю, тому найбільш цінними є родинні зв’язки. Від батька до сина, від бабусі до внучки, передаються духовні цінності впродовж всієї історії формування української державності. Саме тому кожна сім’я є найбільшим унікальний багатством, тією духовною основою і специфічною платформою душі, на якій будується благополуччя і достатня універсальність майбутніх членів макросоціуму - держави. Тож не випадково став настільним лозунг у світовому просторі – «міцна сім’я – міцна держава».

1589465630 9366

     Ми зичимо Вам любити і цінувати своїх батьків, прабатьків, дітей та внуків, сестер та братів. Бажаємо Вам відчувати любов і шану до кожного брата-українця, знати і вірити у те, що у Вас є завжди родинна підтримка, що українці – одна велика сім’я!!! І про цю сім’ю потрібно дбати і захищати від всіх негараздів і ворогів, якщо біда прийде у наш дім. Ці якості збереження нашої духовності і територіальної цілісності яскраво демонструють нині на фронтах російсько-української війни наші діти і внуки. Ми всі з нетерпінням чекаємо їх повернення в українські сім’ї.

Мабуть, тому не випадково, враховуючи вагомість і значущість сім’ї і сімейного виховання наступних поколінь,  світова громадськість підняла питання про свято Міжнародний день сім’ї. Воно було проголошене резолюцією Генеральної Асамблеї ООН у 1993 р., насамперед, усвідомлюючи роль сім’ї у житті суспільства.

15 travnya Mizhnarodniy den sim20200515 9450

 З родини починається життя людини, тут вона формується як особистість. Сім’я - джерело любові та поваги. Будучи основою суспільства, вона залишається берегинею культурних традицій, загальнолюдських цінностей і наступності поколінь. У День сім’ї прийнято вітати своїх близьких красивим віршем чи листівкою, обійняти і поцілувати своїх батьків.

13

  Вітаю Вас, вельмишановна громадо історичного факультету, з Міжнародним днем сім'ї. Будьте завжди здорові й щасливі, любіть і підтримуйте одне одного – цим Ви обов'язково зробите світ значно кращим! Нехай сім'я завжди буде міцною скелею, захистом від негараздів і розрадою в біді. Любові, краси, світлого майбутнього, достатку і спільного розвитку!