ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ІСТОРИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

28 травня 2020 року під головуванням декана історичного факультету професора Анатолія Карасевича відбулося онлайн-засідання вченої ради історичного факультету за допомогою хмарного сервісу Google Meet.

изображение viber 2020 05 28 20 43 357

На порядок денний було винесено ряд важливих питань:

  1. Про роботу науково-методичних семінарів на кафедрах факультету (доповідали завідувач кафедри історії України професор Тетяна Кузнець, завідувач кафедри всесвітньої історії та методик навчання професор Петро Горохівський, завідувач кафедри філософії та суспільних дисциплін доцент Любов Шачковська).

изображение viber 2020 05 28 20 44 54

  1. Про якість наповнення електронних навчальних курсів, розміщених в інформаційно-освітньому середовищі університету та стан доступу учасників освітнього процесу до інформаційно-освітнього середовища університету (доповідала заступник декана з дистанційної освіти викладач Катерина Діденко).
  1. Про індивідуальну профорієнтаційну роботу викладачів факультету (інформував заступник декана з профорієнтаційної роботи Ігор Опацький).

изображение viber 2020 05 28 20 43 38

  1. Про затвердження нових навчальних планів підготовки здобувачів вищої освіти (доповідала заступник декана з навчальної роботи професор Зінаїда Священко).

Також було обговорено нові правила вступу в університет. На засіданні були присутні 24 члена вченої ради історичного факультету. Дякуємо викладачу кафедри всесвітньої історії та методик навчання Сергію Куценку, за технічне забезпечення онлайн засідання вченої ради історичного факультету.