ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ ФІЛОСОФІЇ ТА СУСПІЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН

27 травня 2020 року, відповідно до плану роботи, відбулося онлайн – засідання кафедри філософії та суспільних дисциплін у формі колективного виклику у додатку Viber. Перелік питань до обговорення був сформований відповідно затвердженого плану засідань кафедри та доповнений питаннями, розгляд та вирішення яких є необхідними в умовах дистанційного завершення навчального року.

Навчальний рік впевнено крокує до завершення, тож левова частина засідання була відведена слуханню звітів по проробленій роботі. Викладачі кафедри прозвітували про роботу наукових студентських гуртків та проблемної групи за 2-й семестр 2019-2020 н.р.. Також свої звіти представили аспіранти кафедри – Тетяна Родік, Тетяна Кожушко та Дарія Коваль, в яких озвучили результати своєї науково – дослідної роботи за рік та готовність наукових робіт до захисту.

изображение viber 2020 05 31 12 58 37

Доцент кафедри, Світлана Бондар прозвітувала про проведену роботу щодо оновлення матеріалів викладачів кафедри, що завантажені до інституційного репозитарію у 2020 р., акцентувавши на доцільності завантаження статей, одразу після їх публікації.

Про стан виконання профорієнтаційної роботи кафедри протягом 2019 - 2020 н.р. прозвітувала викладач Олена Максимчук. Вона навела основні статистичні дані за звітний період та подякувала всім за пророблену роботу. Було прийнято рішення активувати індивідуальну профорієнтаційну роботу викладачів кафедри  з абітурієнтами.

изображение viber 2020 05 31 12 558 37

Завідувач кафедри, професор Любов Шачковська звернула увагу на тимчасовий порядок організації і проведення літньої заліково - екзаменаційної сесії та випускової атестації 2019/2020 н.р. в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини, та на історичному факультеті зокрема, в умовах карантину. Було обговорено основні етапи проведення роботи в рамках ситуації, що склалася в країні. Професорка побажала всім кафедра лам сил, наснаги та налаштувала на  успішне завершення навчального року.