ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 

50

ОБГОВОРЕННЯ ДИСЕРТАЦІЙНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ ОЛЕНИ ДЖАГУНОВОЇ

26 червня 2020 р. на фаховому семінарі відбувся попередній захист кандидатської дисертації Олени Джагунової на здобуття наукового ступеня кандидата історичних наук за спеціальністю 07.00.01 – історія України. Тема дисертації – «Вищий навчальний заклад в контексті суспільного розвитку України ХХ – ХХІ століття (на прикладі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини)». Науковий керівник – кандидат історичних наук, професор Ігор Кривошея.

зображення viber 2020 07 02 17 41 41

У доповіді за результатами дослідження Олена Джагунова переконливо вмотивувала актуальність теми дослідження, наголосила на її науковій новизні та окреслила можливості практичного застосування. Відповіді на поставлені запитання були чіткими та аргументованими.

Важливим результатом дисертаційної роботи стане наукове дослідження історії нашої Alma mater, приурочене до відзначення ювілейної дати – 90-річчя Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

MyCollages

Рецензували дисертацію доктор історичних наук, професор, завідувач кафедри історії України Тетяна Кузнець, кандидат історичних наук, доцент Ольга Лісовська та кандидат історичних наук, доцент Ольга Скус. Висновки рецензентів містили побажання та зауваження рекомендаційного характеру щодо змісту дисертації, її логічного викладу і оформлення. Присутні одноголосно ухвалили рішення про рекомендацію до захисту.

зображення viber 2020 07 02 17 41 40

Дисертантка подякувала керівникові і рецензентам за слушні зауваження і запевнила шановану аудиторію, що вона прикладе максимум зусиль для успішного завершення роботи, захисту дисертації і здобуття наукового ступеня.

Бажаємо Олені Джагуновій успіху та нових наукових звершень!