Вручення диплому учасниці V фази проекту «Інноваційний університет та лідерство» професорці Ірині Кривошеї

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Вересень – це не лише початок навчального року, а також і завершення проектів, розпочатих майже рік тому. 7 вересня 2020 р. в Умані президент Міжнародного фонду досліджень освітньої політики, координатор, з української сторони, проекту «Інноваційний університет та лідерство» професор Тарас Володимирович Фініков вручив диплом про участь в проекті учасниці V фази «Інтердисциплінарність та міжгалузевість і стратегії  розвитку університету» професорці Ірині Іванівні Кривошеї.

3.2

3.1

В ході зустрічі, участь в якій  взяли професор, член НАЗЯВО Віктор Григорович Алькема, проф. Ігор Іванович Кривошея, доц. Ігор Дмитрович Фицик, доц. Лариса Анатоліївна Фицик, обговорили важливі методологічні проблеми реалізації інноваційних проектів в сучасному українському університеті та роботи гарантів освітніх програм.

4

Наостанок, пан Тарас Фініков презентував учасникам зустрічі цікаве для освітян видання «Закон Республіки Польщі «Про вищу освіту», прийнятий 20 липня 2018 року (зі змінами)», яке дозволяє глибше зрозуміти специфіку діяльності польської сфери вищої освіти і науки.

5