Першокурсники та їхні батьки проінформовані про початок навчального року

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

 12 вересня 2020 р. в актовій залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, з дотриманням соціальної дистанції та встановлених протиепідемічних правил, відбулися батьківські збори за присутності студентів першого курсу історичного факультету.

DSC 7067

Декан факультету, професор Анатолій Карасевич привітав усіх першокурсників і їхніх батьків з вагомою подією – вступом у студентську сім’ю університету і факультету. Декан наголосив, що цьогорічний початок навчального року – особливий. Вперше за всю історію факультету студенти розпочинають навчання в дистанційній формі. Для першокурсників це особливо складно, тому було організовано батьківські збори та міні-навчання для першокурсників.

DSC 7087

Заступник декана з навчальної роботи, професор Зінаїда Священко зупинилася на питаннях організації освітнього процесу, розповідала аудиторії про особливості кредитно-трансферної системи навчання, підсумкової атестації студентів, підготовки до семінарських занять і особливості самостійної роботи. Також Зінаїдою Василівною, спільно з викладачами кафедри всесвітньої історії та методик навчання Катериною Діденко та Сергієм Куценко, було проведено навчання із першокурсниками щодо особливостей роботи в дистанційному режимі та презентовано інструкцію роботи у Google meet.

DSC 7089

Заступник декана з виховної роботи, кандидат історичних наук Альона Шмалюх звернула увагу на особливості виховної роботи на факультеті.

Першокурсники та їх батьки познайомилися з кураторами своїх груп – Вікторією Пархетою, Ларисою Фицик, Ольгою Скус, Ігорем Фициком, Ольгою Лісовською. Професор кафедри всесвітньої історії та методик навчання Ігор Кривошея розповів про можливість здобуття подвійного диплому для студентів нашого університету, та про багатолітню співпрацю з фундацією "Україно-єврейська зустріч". Від імені голови фундації "Україно-єврейська зустріч" Владислава Гриневича кожному першокурснику було вручено пам'ятні видання Подорож із "Українсько-єврейською зустріччю" від давнини до 1914 року.

photo5402141034219155098