ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 

50

ДЕНЬ СТУДЕНТА В УМОВАХ КАРАНТИНУ

  

 

17 листопада у світі відзначають Міжнародний день студента. Це свято є яскравим прикладом того, що студентство є незламною та рушійною силою у творенні історії. 

Вже стало гарною традицією, на історичному факультеті, святкувати День студента з яскравими фотозонами, різноманітними конкурсами та флешмобами. 

Проте, 2020 рік створює нові умови для того, щоб студенти та викладачі вишукували нові можливості для святкування Дня студента. В умовах карантинних обмежень, студентська рада історичного факультету організували відео-конкурс «Вернісаж талантів». За умовами конкурсу, кожен учасник мав можливість проявити всі свої здібності і таланти відзнявши відео та розмістити його на сторінці в соціальній мережі.

Отож, за результатами голосування:

третє місце зайняла студентка 12 групи – Руда Владислава

3м

 друге місце – студентка 11 групи Дегтяренко Ольга

2м

перше  місце – студентка 21 групи – Маціпула Олександра.

1 м

Щиро вітаємо переможців та дякуємо всім учасникам за активність та креативні ідеї. Бажаємо усім  здоров’я, успіхів та натхнення на нові звершення. Впевнені, що вже наступного року, всі ми зустрінемося в цей святковий день у залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Деканат та студентська рада історичного факультету нагородили переможців солодкими призами.