ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 

50

УЧИТЕЛІ НА КУРСАХ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

   

У зв'язку із загальнонаціональним карантином, який триватиме до 31 грудня 2020 р., заплановане навчання вчителів історії проходило в дистанційно-віддаленому режимі. Заняття проводив кандидат історичних наук, старший викладач кафедри всесвітньої історії та методик навчання Сергій Куценко.

Курс «Використання засобів ІКТ у навчанні історії» розрахований на вчителів, які прагнуть удосконалити власну професійну майстерність і сформувати інформаційну компетентність, що передбачає широке  використання комп’ютерної техніки та різних інформаційних ресурсів, сервісів, добирання електронних програмних засобів та створення авторського програмного забезпечення уроків, виховних заходів, батьківських зборів, оцінювання навчальних досягнень учнів, оформлення звітної документації. 

Слухачам курсу було запропоновано опанувати Інтернет-сервіс Timeline JSІ, за допомогою якого можна дуже швидко і легко створити інтерактивну хроніку і додати до неї гіперпосилання, карти, фото, дані, цитати, твіти тощо. Особливо корисним цей принцип візуалізації буде для істориків, а технології відкритого і безкоштовного доступу дозволяють робити все це цікавим та інтерактивним. Кожен користувач може вільно пересуватися створеною лінією часу і переглядати мультимедійні файли в будь-якому порядку.

новина  

1.Лінія часу - Хрещення Русі

2. Лінія часу - Подорож Бартоломео Діаша

3. Лінія часу - Князі УКРАЇНИ-РУСІ