ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 

50

Відбулося засідання вченої ради факультету

 26 листопада 2020 р. під головуванням декана історичного факультету професора Анатолія Карасевича відбулося засідання вченої ради історичного факультету.

На порядок денний було винесено ряд важливих питань:

  1. Про підготовку та проведення І етапу конкурсу студентських наукових робіт (доповідала заступник декана з наукової роботи Наталія Тацієнко).
  2. Про підготовку кваліфікаційних робіт магістрантами ІІ курсу історичного факультету денної та заочної форм навчання (доповідали завідувач кафедри історії України професор Тетяна Кузнець та завідувач кафедри всесвітньої історії та методик навчання професор Петро Горохівський).
  3. Про підготовку до випускної атестації студентів-магістрантів (доповідала заступник декана з навчальної роботи професор Зінаїда Священко).
  4. Про роботу кафедр факультету з питань дотримання академічної доброчесності (доповідали завідувач кафедри історії України професор Тетяна Кузнець, завідувач кафедри соціальних та правових дисциплін доцент Любов Шачковська та завідувач кафедри всесвітньої історії та методик навчання професор Петро Горохівський).

 

изображение viber 2020 11 26 18 57 18