ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 


Тиждень історика 2024 з посиланнями 1 1 

50

Захист виробничої та навчальної (правової) практик

13 травня 2021 року  на кафедрі соціальних і правових дисциплін в режимі відеоконференції відбувся захист виборничої та навчальної (правової) практики ІІ курсу ОС «Молодший бакалавр» ОПП Право та ІІІ курсу ОС «Бакалавр» ОПП Середня освіта (Історія. Правознавство) за допомогою веб-сервісу Google Meet.

фото 1

За час практики, студенти закріпили свої знання нормативно-правових актів, що регулюють діяльність державних органів, підприємств, установ та організацій (в першу чергу відповідних баз практики),  аналізували ситуації, які вимагають застосування правових норм, давали їм юридичну оцінку і приймали рішення згідно з положеннями законодавчих та інших нормативно-правових актів, готували проекти та оформлювали офіційні правові документи, надавали роз’яснення з правових питань.

На захисті студенти успішно відзвітували про результати проходження практики, презентували свої напрацювання, надали вичерпні відповіді на запитання членів комісії, поділилися своїми враженнями та труднощами, що виникали у них протягом всього періоду практики.

фото 2 1

Підсумки практики були оцінені комісією до складу якої ввійшли: завідувач кафедри соціальних і правових дисциплін проф. Шачковська Л.С., керівник практики від закладу освіти доц. Цимбал В.О., керівники від баз практики – приватні адвокати Пархета М.А., Яроміч О.В. та Цімоха Р.Р., директор КЗ «Центру надання соціальних послуг» Паланської сільської ради Кицик Н.Л., заступник завідувача кафедри з навчальної та виробничої практики викладач Пархета В.І.

фото 3 min

Члени комісії наголосили на тому, що виробнича та навчальна (правова) практика студентів історичного факультету є важливою складовою навчального процесу з підготовки кваліфікованих фахівців у галузі юриспруденції шляхом поглиблення теоретичних знань, формування вмінь і набуття практичних навичок самостійного виконання професійних завдань в умовах реального життя, від успішного проходження практики напряму залежить подальші успіхи в побудові кар’єри правника.