ДЕНЬ ЗНАНЬ НА ІСТОРИЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ

 

Сьогодні родина історичного факультету УДПУ імені Павла Тичини поповнилася новою когортою першокурсників. День знань розпочався для них традиційно із університетських урочистостей. Першокурсників, батьків, гостей свята вітав професорсько-викладацький колектив та ректорат університету на чолі з ректором, професором, доктором педагогічних наук, Заслуженим працівником освіти України Олександром Безлюдним. У вітальній промові ректор університету та гості бажали студентам успіхів у навчанні, бути активними, цілеспрямованими, наполегливими, розкривати таланти і з гордістю нести звання студента Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

imgonline com ua Compressed MtlwuqdtZlcxHcd

Знайомство із першокурсниками та їхніми батьками продовжилося на факультеті. З вітальним словом виступила декан історичного факультету проф. Зінаїда Священко, ознайомила майбутніх бакалаврів із організацією освітнього процесу, розповіла про надбання та переваги навчання на історичному факультеті.

Заступник декана з виховної роботи ст. викладач Альона Шмалюх окреслила, як організована виховна робота на факультеті й особливо студентське самоврядування, представила кураторів академічних груп.

imgonline com ua Compressed BYzqcizLqyW

Після зустрічі з деканом і заступниками відбулися кураторські години, на яких були обрані старости груп. Усі студенти мали можливість ближче познайомитися зі своїми одногрупниками та кураторами.

Дорогі першокурсники, бажаємо вам бути натхненними, креативними, завжди впевненими на шляху до своїх мрій, успішними, а від студентських років отримати якомога більше яскравих і незабутніх вражень! Ми переконані, що ваші здібності й наполегливість стануть запорукою значних успіхів у майбутньому. Усі ми разом і далі будемо примножувати гарні традиції та надбання нашого факультету й університету!

imgonline com ua Compressed 47DSaGZIjdbtk