НАСТАНОВЧА ЗУСТРІЧ ІЗ СТУДЕНТАМИ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

04 вересня 2021 року на історичному факультеті відбулася зустріч із студентами І курсу ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр» заочної форми навчання.

З вітальним словом виступила декан історичного факультету, доктор історичних наук, професор Зінаїда Священко, яка привітала першокурсників з тим, що вони стали частиною спільноти історичного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, познайомила першокурсників із факультетом, акцентувала увагу присутніх на основних питаннях організації освітнього процесу.

1111111

Методист заочної форми навчання історичного факультету Ірина Терпан ознайомила з особливостями організації освітнього процесу на заочній формі навчання. Познайомила студентів із сайтом факультету, показала де знаходиться на сайті основна інформація, що стосується освітнього процесу, а саме: графік освітнього процесу, розклад занять, розклад екзаменів, Положення про порядок вільного вибору навчальних дисциплін здобувачами вищої освіти, дисципліни вільного вибору студентів тощо.

1122222

Заступник декана з впровадження ІКТ на факультеті Катерина Діденко розповіла про особливості дистанційного навчання на факультеті та ознайомила з роботою в інформаційно-освітньому середовищі Moodle.

На зустріч до студентів завітав ректор університету доктор педагогічних наук, професор, Заслужений працівник освіти України Олександр Безлюдний, який подякував студентам за те, що вони обрали для навчання саме Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, та побажав  успіхів у навчанні, бути активними, цілеспрямованими, наполегливими, любити свою майбутню професію.

Професорсько-викладацький колектив факультету бажає студентам-першокурсникам успіхів у всіх починаннях.