ЕКСКУРСІЯ СТУДЕНТІВ-ПЕРШОКУРСНИКІВ ДО МУЗЕЮ УНІВЕРСИТЕТУ

Кожен студент Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини має унікальну можливість зазирнути у далеке минуле своєї альма-матер, відвідавши музей історії університету. Скористалися цією можливістю і студенти І курсу історичного факультету разом із кураторами Оленою Джагуновою та Вікторією Пархетою.

екс1

еск7

В експозиції музею представлені матеріали, що у хронологічному порядку розкривають етапи становлення університету. Вони ілюстровані великою кількістю фото, підкріплені речовими пам’ятками та документами. Завідувач музею Олена Джагунова розповіла про ключові етапи становлення нашого університету – від «Гуманського Інституту Соціяльного Виховання» до «Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини».

екс2

Окрему сторінку експозиції присвячено особистостям, які в різний час творили історію вузу. Це адміністрація, професорсько-викладацький колектив та студенти.

еск6

Першокурсники з цікавістю розглядали представлені в експозиції нагороди, які розкривають та підтверджують здобутки університету в освітній та науковій діяльності. Олена Ігорівна також ознайомила студентів з історією історичного факультету.

еск5

Першокурсники  висловили подяку завідувачу музею за цікаву екскурсію, про що свідчать їхні записи в книзі відгуків.

еск4