ЗУСТРІЧ З ГАРАНТОМ ОПП ІСТОРІЯ ТА АРХЕОЛОГІЯ. (КРАЄЗНАВЧО-ТУРИСТИЧНА РОБОТА)

8 жовтня 2021 р. відбулася зустріч студентів першого рівня вищої освіти, які навчаються на освітній програмі «Історія та археологія (Краєзнавчо-туристична робота)» з гарантом –  кандидатом історичних наук, доцентом Оленою Дудник.

DSC 0798

Основною метою вищої школи на сьогоднішній день є отримання конкуретноспроможних випускників, що можливо за умови створення умов для застосування отриманих знань у вирішенні практичних завдань обраної сфери діяльності. Рівень фахової підготовки при цьому повинен визначатися вмінням студента застосувати свої знання у новостворених умовах, ситуаціях невизначеності, необхідності перенесення теоретичних знань та вмінь на обрану сферу діяльності на практиці.

DSC 0774

Під час зустрічі було обговорено особливості освітньої програми «Історія та археологія (Краєзнавчо-туристична робота)», призначення і роль окремих дисциплін та практик у навчанні. Гарант ОПП звернула увагу на питання національної та міжнародної академічної кредитної мобільності та особливості обрання дисциплін вільного вибору, роль студентів у внутрішньому забезпеченні якості освіти, академічну доброчесність.