ПІЗНАВАЛЬНИЙ КВЕСТ «КОЗАЦЬМИ ШЛЯХАМИ»

На історичному факультеті вже стало доброю традицією організовувати цікаві заходи до Дня українського козацтва. Такі заходи дають можливість залучити сучасну молодь до вивчення історичного минулого нашого міста та краще пізнати один одного. Адже саме в командних змаганнях проявляються характер, кмітливість та інтелект.

DSC 0979

Цього року, студентська рада на чолі з її головою – Сніжаною Мойсей та заступником декана з виховної робити – Альоною Шмалюх, організували пізнавальний квест «Козацькими шляхами» у парку Софіївка.

Найактивнішими учасниками квесту стали студенти 1 курсу. Озброєні гарним настроєм, жагою перемогти та азартом, студенти виконували завдання.  Окрім спритності та кмітливості учасникам квесту потрібна була й ерудиція, оскільки питання були досить різноманітними.

DSC 0873

На завершення було організовано танцювальний флешмоб та всі учасники заходу отримали солодкі подарунки.  Студенти першокурсники переконалися, що навчання на історичному факультеті може бути не тільки цікавим, а й сповненим різноманітних пригод та веселощів.

DSC 0971

DSC 0904

DSC 0885

DSC 0925

DSC 0915