ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 

50

ВІЗИТ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ ОПП ПРАВО ДО УМАНСЬКОГО МІСЬКРАЙОННОГО СУДУ

 

  З метою набуття практичного досвіду щодо організації системи судоустрою в Україні, здобувачі вищої освіти 21мб групи які навчаються за ОПП Право 18 жовтня 2021 року відвідали Уманський міськрайонний суд.

     1 Фото 1       

 З вітальним словом до здобувачів вищої освіти звернулась в.о. Голови Уманського міськрайонного суду Людмила Горячківська, яка розповіла як працює в умовах реформування Уманський міськрайонний суд, яку територію нині обслуговує, який рівень завантаженості має.

  Здобувачі вищої освіти мали змогу поспілкуватись із суддею-спікером Василем Гончаруком, який звернув їх увагу на те, що під час перебування на студентській лаві необхідно не лише засвоювати теоретичні знання, які їм надають викладачі, а і намагатись самостійно набувати практичних навичок, шляхом ознайомлення з різними правничими професіями – роботою адвоката, нотаріуса, юрисконсульта тощо. Це допоможе переконатись у правильності обраної майбутньої професії, а для тих хто ще не визначився – її обрати. Взагалі будь-яка робота (навіть не пов’язана з роботою правника) сприятиме формуванню навиків спілкування з людьми та роботи в трудовому колективі.

           2Фото 2

  Візит до Уманського міськрайонного суду показав здобувачам вищої освіти, що бути суддею – це не лише професія, це спосіб життя, комплекс добре відпрацьованих правил поведінки, яких потрібно дотримуватися щодня: як у професійній діяльності, так і в особистому житті.

      3Фото 3