ДО УВАГИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ТА ВИКЛАДАЧІВ ІСТОРИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ!

ПОВІДОМЛЯЄМО, що студенти IV курсу історичного факультету ініціюють проведення проєкту «ЖИВА БІБЛІОТЕКА», концепцію якої  розробила данська неурядова молодіжна організація «Зупини насильство» (Stop the Violence).

Метою проєкту є надати людський вимір ідеї різноманіття.

Завдання проєкту: розшукати  унікальні «книжки» – людей, об’єднаних історіями подолання насильства та дискримінації; знайти «читачів», зацікавлених у прочитанні життєвих історій; організувати зустріч та провести діалог «книги» і «читачів».

Цього року змістом книги у «Живій Бібліотеці» стане історія від старшого інспектора з питань підготовки до звільнення державної кримінальної виконавчої служби України. У діалозі можна буде знайти відповіді на різні питання, зокрема: як налагодити життя, звільнившись з місць позбавлення волі, як живуть люди в місцях позбавлення волі тощо.  

«Жива Бібліотека» працюватиме 7 грудня 2021 року о 13.00 в онлайн форматі на платформі GOOGL MEET та складатиметься з однієї сесії «читання», яка триватиме 40 хв.  Посилання на зустріч буде розміщене на сайті факультету.

Участь в проєкті вільна. Запрошуємо всіх, кому цікава тема проєкту стати його «книгою» або «читачем».

Для бажаючих приєднатися  чи отримати додаткову інформацію  надаємо контакти координатора проєкту Марії КУПЧИК – тел.0969940698  

e-mail – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.