ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 


Тиждень історика 2024 з посиланнями 1 1 

50

ЗАХИСТ КУРСОВИХ РОБІТ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОС «МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР» ОПП ПРАВО

13 грудня 2021 року відбувся захист курсових робіт для здобувачів вищої освіти ОС «Молодший бакалавр» ОПП Право за допомогою веб-сервісу Google Meet.

фото 1

Написання курсових робіт є важливим освітнім компонентом підготовки правників, оскільки забезпечує здатність здобувачів вищої освіти складати та узгоджувати план власного дослідження, самостійно збирати матеріали за визначеними джерелами, а також самостійно визначати ті обставини, у з’ясуванні яких потрібна допомога, і діяти відповідно до отриманих рекомендацій.

Здобувачі вищої освіти представили власне дослідження, дали відповіді на запитання членів комісії та отримати зворотній зв’язок щодо якості роботи і перспектив подальших досліджень у обраному напрямі.

фото 2

Захист курсових робіт було оцінено комісією до складу якої ввійшли: завідувач кафедри соціальних і правових дисциплін професор Любов Шачковська, керівники курсових робіт доцент кафедри соціальних і правових  дисциплін Вадим Цимбал та старший викладач кафедри соціальних і правових  дисциплін Олексій Олєйнічук.