ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 


Тиждень історика 2024 з посиланнями 1 1 

50

ЗАХИСТ НАВЧАЛЬНОЇ (ПРАВОВОЇ) ПРАКТИКИ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ОС «БАКАЛАВР» ОПП СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ІСТОРІЯ. ПРАВОЗНАВСТВО)

17 червня 2022 року відбувся захист навчальної (правової) практики для здобувачів вищої освіти денної форми навчання ОС «Бакалавр» ОПП Середня освіта (Історія. Правознавство) за допомогою веб-сервісу Google Meet.

За час практики, здобувачі вищої освіти закріпили свої знання нормативно-правових актів, що регулюють діяльність бази практики,  аналізували ситуації, які вимагають застосування правових норм, давали їм юридичну оцінку і приймали рішення згідно з положеннями законодавчих та інших нормативно-правових актів, готували проєкти та оформляли офіційні правові документи.

г

На захисті здобувачі вищої освіти успішно відзвітували про результати проходження практики, презентували свої напрацювання, надали вичерпні відповіді на запитання членів комісії, поділилися своїми враженнями та труднощами, що виникали у них протягом всього періоду практики.

Підсумки практики були оцінені комісією до складу якої ввійшли: завідувач кафедри соціальних і правових дисциплін професор Любов Шачковська, керівник практики від закладу освіти доцент кафедри соціальних і правових дисциплін Вадим Цимбал, заступник завідувача кафедри з навчальної та виробничої практики викладач Вікторія Пархета.