ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 

50

ЗАХИСТ АРХЕОЛОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ

З 30 травня по 18 червня 2022 р. здобувачі вищої освіти першого курсу навчання ОС «Бакалавр» ОПП Середня освіта (Історія. Географія), Середня освіта (Історія. Правознавство), Історія та археологія (Краєзнавчо-туристична робота), Історія та археологія (Європеїстика) проходили навчальну (археологічну) практику.

image 4

Керівники практики – кандидат історичних наук, старший викладач кафедри всесвітньої історії та методик навчання Сергій Куценко та кандидат історичних наук, викладач кафедри всесвітньої історії та методик навчання Катерина Діденко.

Головними завданням навчальної (археологічної) практики був пошук матеріалів та підготовка презентації про археологічну пам’ятку доби енеоліту «Поселення Тальянки», внесок дослідників інституту археології НАН України і співробітників Державного історико-культурного заповідника «Трипільська культура» в дослідження трипільської культури.

image 2

image 2 копия

На захисті здобувачі вищої освіти успішно презентували результати своєї пошукової роботи, ґрунтовно відповідали на запитання керівників практики, поділилися своїми враженнями та труднощами, що виникали у них протягом всього періоду практики.