ЕКСКУРСІЯ БУДИНКОМ ФАЙНШТЕЙНА

17 листопада у Міжнародний день студента здобувачка вищої освіти 43 групи історичного факультету Юлія Присяжнюк, на запрошення головного спеціаліста відділу економічного розвитку, транспорту та інвестицій Уманської міської ради Людмили Гекалюк, відвідала цікаву та пізнавальну екскурсію, що відбулася в історичній будівлі – будинку Файнштейна.

 DSC 0550

DSC 0564

 Цю будівлю уманці знають як Центральну бібліотеку для дорослих, а в певний період – готель «Новоєвропейський». Екскурсантам розповіли історію пам’ятки, а також працівники видавничо-поліграфічного центру «Візаві», який розміщений в цьому будинку, провели майстер-клас з книгодрукування. Усі бажаючі мали змогу не лише побачити, а й взяти до рук мініатюру друкарського станка, найменшу і найдавнішу книги м. Умані та безліч інших речей, які зберігає будинок Файнштейна.

zzob9

zzob10

 На зустрічі була присутня Уманський міський голова Ірина Плетньова, яка привітала студентів зі святом і побажала невичерпної життєвої енергії, успішного навчання та реалізації у вільній та незалежній Україні.

Зображення11