ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 

50

«ПАМ'ЯТАЄМО. ЄДНАЄМОСЯ. ПЕРЕМОЖЕМО»

 Де б ви не були – ввечері 26 листопада запаліть вогник у вікні як вияв скорботи за загиблими та віри в перемогу українців найближчим часом.

 Щорічно в четверту суботу листопада в Україні та світі вшановують пам'ять жертв Голодоморів. Український народ у скорботі схиляє голови, вшановуючи пам’ять мільйонів жертв Голодоморів, засуджуючи творців цієї чорної сторінки в історії України.

 Цього року вшанування пам'яті жертв сталінського режиму відбувається під час повномасштабної війни росії проти України. Знову проти українців росіяни застосовують геноцидні практики. Адже росія в цій війні переслідує ту саму мету, що й під час Голодоморів – знищити українську ідентичність і націю. Трагічні події сьогоднішнього дня наочно показують нам всім, що дуже важлива жива пам'ять всіх жертв. Щоб запобігти повторенню таких трагедій і злочинів минулого, маємо берегти пам’ять про тих, хто став жертвою, та боротися проти тих, хто продовжує злочини проти людства.

 Тому закликаємо усіх приєднатися до акції "Запали свічку". О 16 годині пройде загальнонаціональна хвилина мовчання й початок акції «Засвіти свічку у вікні»…

Зображення2