ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

ГОДИНА СПІЛКУВАННЯ «ЗБЕРЕЖЕМО НАШУ ІСТОРИЧНУ БАТЬКІВЩИНУ»

Відповідно до рішення Генеральної Асамблеї ЮНЕСКО 1983 року 18 квітня відзначають Міжнародний день пам’яток і визначних місць. Це співпадає з українським Днем пам’яток історії та культури, встановленим указом Президента України в 1999 році.

19 квітня для здобувачів вищої освіти 44 групи була проведена година спілкування на тему: «Збережемо нашу історичну батьківщину». Куратор Галина Гордієнко вказала, що Міжнародний день пам’яток і визначних місць відзначається з метою привернути увагу громадськості до питань захисту і збереження всесвітньої культурної спадщини.

ллац11

Здобувачі вищої освіти ОС «Магістр» першого року навчання проходять виробничу практику на базі кафедри всесвітньої історії та методик навчання. Виконуючи завдання виховного модуля практики магістранти Грудненко Ірина, Бежинар Тарас, Зрайченко Олександр активно долучилися до проведення заходу. Практиканти підготували добірку світлин та цікавий матеріал про пам’ятки Умані, що допомогло здійснили віртуальну мандрівку історичними локаціями міста.