ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

Середня освіта (Історія. Правознавство)

У майбутньому людство конкуруватиме зі штучним інтелектом. Вчителі є і залишаться незамінними. Трансформується сама модель вчителювання: педагог майбутнього – той, хто навчає вчитися та мотивує дітей. Для цього він має бути й сам глибоко усвідомленим та проактивним, мислити критично, випереджати час і на вищому рівні володіти емоційними компетенціями. Формування предметних та універсальних компетентностей вам пропонує Освітньо-професійна програма Середня освіта (Історія. Правознавство).

Унікальне поєднання знань історії України, зарубіжних країн та правових дисциплін дозволить вам, з одного боку, бути провідниками ідеї збереження історичної колективної пам'яті про своє минуле, національної ідентичності у молодого покоління, з іншого – утверджувати демократичні цінності засобами змісту історичної та правової дидактики.

Наші переваги:

  • Пропозиція навчання широкого спектру дисциплін для формування hard skills («твердих» професійних навичок).
  • Можливості вибору дисциплін для більш повного задоволення освітніх і кваліфікаційних запитів та власної освітньої траєкторії.
  • Пропонування контекстного та практико-орієнтованого навчання.
  • Зміщення акцентів із теорії на реальні проєкти тих, хто навчається.
  • Можливість здобуття системи soft skills – гнучких навичок, необхідних для професійного становлення та життєвого успіху.
  • Освітня пропозиція форми навчання, в якій здобувач освіти може одночасно навчатися та працювати.
  • Можливості осмислювати інновації, нові практики та контексти, систематично поновлювати свої знання, уміння творчо їх використовувати в практичній діяльності на археологічній, правовій, музейній, педагогічній практиках.
  • Можливості для освоєння нових професій в сучасному освітньому просторі.

Працевлаштування випускників:

викладач історії;

консультант з питань історії;

викладач професійного навчально-виховного закладу;

вчитель загальноосвітнього навчального закладу.