ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

Середня освіта (Історія)

нг67

Освітня програма Історія спрямована на забезпечення теоретичної та практичної підготовки висококваліфікованих фахівців зі спеціальності 032 Історія та археологія, які володітимуть глибокими, фундаментальними знаннями для виконання професійних завдань у галузі історії. Об’єктами вивчення виступають минуле України та людства в усіх його проявах; розвиток окремих народів і держав; вивчення політичних, соціально-економічних, історико-культурних процесів і явищ в конкретних просторових та часових періодах.

Особливості освітньої програми

Особливостями програми є реалізація моделі історичної освіти, що ґрунтується на поєднанні загальногуманітарної, професійної і практичної складових. Предметною областю є історія як пізнання історичних процесів і явищ та їх відображення в соціокультурних, політичних та економічних вимірах. Фокус програми передбачає наголос на ідентифікації та використанні первинних і вторинних джерел, критичному підході до історіографії, засадах орієнтації в архівно-музейній та історико-культурній спадщині. Освітня програма Історія орієнтована на глибоку, спеціальну підготовку науковців, працівників державних установ та громадських організацій, ініціативних фахівців, здатних генерувати нові ідеї та знання на базі сучасних досягнень науки, готових до безперервного і актуального навчання.

Працевлаштування

Сьогодні історична освіта дає перспективні можливості для реалізації молоді у багатьох сферах.

Фахова підготовка історика дозволяє працювати в науково-дослідних установах, музеях, архівах, системі освіти, органах державної влади та місцевого самоврядування, аналітично-інформаційних інституціях, органах публічної інформації та преси, наукових бібліотеках, громадських організаціях, екскурсійних та краєзнавчих організаціях, археологічних і етнографічних експедиціях, а також відкриває шлях до подальшого навчання за магістерськими програмами.

ДОСЯГНЕМО УСПІХУ РАЗОМ!