ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 

50

Куценко Сергій Юрійович

Фото 1

Куценко Сергій Юрійович – кандидат історичних наук, старший викладач кафедри всесвітньої історії та методик навчання.

Місце народження: народився 17 квітня 1990 р. с. Кам’яна Криниця Ульяновського району, Кіровоградської області.

Освіта: у 2007 році закінчив Кам’янокриничанську загальноосвітню школу I-III ступенів Ульяновського району, Кіровоградської області. У 2013 р. закінчив історичний факультет Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Трудова діяльність: З липня 2013 року почав працювати на посаді інженера-програміста кафедри інформатики та ІКТ Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. З вересня 2016 р. за сумісництвом розпочав працювати старшим викладачем кафедри історії культури та методики навчання гуманітарних дисциплін Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Науковий ступінь, вчене звання: у 2017 р. у спеціалізованій вченій раді при Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького захистив кандидатську дисертацію зі спеціальності 07.00.06 – історіографія, джерелознавство та спеціальні історичні дисципліни. Тема дисертації: «Становлення та розвиток Інтернет-ресурсів музеїв України». З 2019 р. працюю старшим викладачем кафедри всесвітньої історії та методик навчання.

Забезпечує викладання таких навчальних дисциплін: Спеціальні історичні дисципліни, НІТ в історії, археологія України.

Наукові інтереси: історична інформатика.