ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 

50

Програми випускної атестації (II семестр)

Фото 1

Пархета Вікторія Іванівна – викладач кафедри соціальних і правових дисциплін.

Місце народження: народилась 20 лютого 1987 року в м. Сімферополь АР Крим.

Освіта: у 2004 році закінчила середню загальноосвітню школу № 14 м. Сімферополя. У 2009 році закінчила Інститут прокуратури та слідства Одеської національної юридичної академії, у 2018 році ННІ економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Трудова діяльність: у 2009 році розпочала трудову діяльність на посаді помічника прокурора Ульяновського району Кіровоградської області, у 2016 році перейшла на посаду прокурора відділу Новоукраїнської місцевої прокуратури. З 2019 року працює на посаді викладача кафедри соціальних і правових дисциплін.

Науковий ступінь, вчене звання: аспірант 2 року навчання у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ спеціальність 12.00.07 – адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право. Тема дисертаційного дослідження: «Публічне адміністрування в сфері дорожньої інфраструктури в Україні та урахування стандартів ЄС щодо його удосконалення».

Забезпечує викладання таких навчальних дисциплін: Аграрне право України, Договірне право України, Сімейне право України, Трудове право України.

Наукові інтереси: адміністрування, адміністративна відповідальність, відповідальність за домашнє насильство, відповідальність за порушення трудових прав.