ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

Цимбал Вадим Олександрович

Фото 1

Цимбал Вадим Олександрович –кандидат юридичних наук, доцент кафедри соціальних і правових дисциплін, голова Уманської регіональної організації «Асоціації українських правників» та громадської організації «Фундація Генезис», директор Центру громадянської освіти УДПУ імені Павла Тичини.

Місце народження:  народився 25 вересня 1987 р. у місті Умань Черкаської області.

Освіта: у 2005 році закінчив Уманську загальноосвітню середню школу І-ІІІ ступенів № 1. У 2010 р. закінчив Національний університет державної податкової служби України.

Трудова діяльність: з 2009 року і по даний час працює на посаді доцента кафедри соціальних і правових дисциплін. З 2017 по 2020 роки депутат Уманської міської ради VII скликання, член постійної комісії з питань освіти, науки, культури, у справах сім’ї, молоді та спорту.

Науковий ступінь, вчене звання:у 2014 р. у спеціалізованій раді при Інституті Законодавства Верховної Ради України захистив кандидатську дисертацію на здобуття науково ступеня кандидата юридичних наук за спеціальністю 12.00.01. – Теорія та історія держави і права; історія політичних і правових учень. Тема дисертації: «Організаційно-правові засади діяльності Народного комісаріату фінансів УСРР (1919–1936 рр.)».

Забезпечує викладання таких навчальних дисциплін: Право Європейського Союзу, Правові аспекти управління закладом освіти, Цивільне і господарське право України, Міжнародне право, Правове забезпечення освіти.

Наукові інтереси: теорія та історія держави і права, історія політико-правових вчень, публічне управління та адміністрування, міжнародне право.

Нагороди: Нагороджений Грамотою МОН за формування активної громадянської позиції та високих моральних переконань учнівської молоді та підростаючого покоління – переможців VII Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок» (2018 р.), отримав відзнаки університету (грамоти та подяки).