ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

Бондар Світлана Станіславівна

Фото 1

Бондар Світлана Станіславівна – кандидат політичних наук, доцент кафедри соціальних і правових дисциплін,

Місце народження:  народилась 17 червня 1976 р. в місті Умань Черкаської області.

Освіта: У 1991 році закінчила Уманську гімназію № 2 на «відмінно». У 1991 році вступила до Уманського державного педагогічного училища. У 2000 році закінчила Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Початкова освіта». В 2000 році вступила на денну форму навчання в аспірантуру до Київського національного університету «Київський політехнічний інститут». У 2003 році закінчила аспірантуру НТУУ «КПІ» на «відмінно».

Трудова діяльність: у 1991 році розпочала трудову діяльність вчителем фізичної культури початкових класів Уманської загальноосвітньої школи – гімназії № 2. З 2003 року і по даний час працює на посаді доцента кафедри соціальних і правових дисциплін Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Науковий ступінь, вчене звання: у 2008 р. у спеціалізованій вченій раді при Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара захистила кандидатську дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата політичних наук за спеціальністю 23.00.02 – Політичні інститути та процеси Тема дисертації: «Політична опозиція в системі владних відносин в Україні». У 2015 р. здобула вчене звання доцента кафедри суспільних дисциплін.

Забезпечує викладання таких навчальних дисциплін: Політична та соціологічна науки, Філософія.

Наукові інтереси: політичні партії, партійні системи.