ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

Історія та археологія

Європеїстика

Чому Вам варто обрати для навчання нашу освітньо-професійну програму?

Історія – це захоплива та цікава наука, яка дозволяє краще розуміти минуле та впливати на майбутнє. Історія – це більше, ніж просто перелік подій та дат. Вона допомагає зрозуміти, які фактори та події привели до певних результатів. Також історія допомагає побачити, якими є тенденції розвитку суспільства та культури.

Історія може бути цікавою та захоплюючою, якщо підійти до неї з правильною аналітичною та творчою позицією. У занятті історією кожен може знайти своє: когось захопить читання старих документів або вивчення мистецтва та архітектури, іншому буде ближчим аналіз відео та зображень, а всім разом – дискусії про ключові питання та проблеми.

Головне розуміти, що історія – це не тільки про минуле, але і про сучасність. Ми будемо вивчати історію цивілізацій, глобалізаційні процеси та їх динаміку, розвиток міжнародних відносин, і побачимо вплив історичних подій на сьогодення.

Історія – це важлива складова культурного та інтелектуального розвитку людини. Вона допомагає розуміти сутність нашого суспільства, а також запобігати повторенню помилок минулого.

Спеціальність «Історія та археологія» може дати здобувачам освіти багато корисних навичок, таких як аналіз даних, критичне мислення, комунікаційні та дослідницькі навички. Ці навички можуть бути застосовані в професійному житті.

Працевлаштування випускників

Наші випускники можуть обрати різні професії: посади викладача ЗВО, історика-дослідника, консультанта з питань історії та археології; наукового співробітника в галузі історії; працівника наукових та громадських установ, музеїв, органів державної влади і місцевого самоврядування, експерта із суспільно-політичних питань (в партіях та інших громадських організаціях), менеджера із зв’язків з громадськістю, працівника мас-медіа.