ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

Батьківські збори на історичному факультеті

    01 грудня 2017 на історичному факультеті відбулися загальні батьківські збори студентів першого року навчання, на яких йшлося про особливості навчально-виховного процесу в умовах впровадження Закону України «Про вищу освіту», про адаптацію першокурсників і студентський побут.

10

  Традиційно перед батьками виступив декан факультету професор Карасевич Анатолій Олександрович, який ознайомив гостей зі структурою факультету та запросив батьків до активної співпраці щодо входження першокурсників у студентську сім’ю.

12

    Заступник декана з навчальної роботи професор Священко Зінаїда Василівна акцентувала увагу присутніх на основних питаннях організації навчального процесу. Зокрема, батьків було поінформовано про атестацію студентів І-го курсу, представлено перелік дисциплін, які виносяться на заліково-екзаменаційну сесію, та ознайомлено з особливостями кредитно-модульної системи навчання.

11

  Невід’ємним елементом роботи колективу факультету є виховна робота, яку координує заступник декана, кандидат історичних наук Шауренко Анна Володимирівна. Знайомлячи батьків з цим напрямом діяльності факультету, вона представила презентацію фотоматеріалів, у якій відображене дозвілля першокурсників за останніх кілька місяців.

14

    Та найбільше інформації про життя студентів першого року навчання повідомили куратори груп: доцент Гордієнко Галина Миколаївна, викладачі – Джагунова Олена Вікторівна, Максимчук Олена Вікторівна та Янчук Михайло Михайлович. Викладачі факультету, котрі забезпечують викладання дисциплін на І курсі, теж долучилися до розмови з батьками.
     Приємним сюрпризом для батьків були і творчі виступи їхніх дітей.
     Дякуємо усім батькам, які знайшли час для того, аби приїхати на батьківські збори, дізнатися про стан успішності у навчанні та професійному становленні наших дітей!

13