ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


viber 2023 11 20 17 24 20 361 1 

50

Вступна кампанія 2018 року добігає до завершення

     

     Цьогоріч історичний факультет УДПУ імені Павла Тичини здійснював набір вступників на спеціальності 014.03 Середня освіта. Історія (додаткові спеціалізації правознавство та географія) та 032 Історія та археологія (додаткові спеціалізації європейські студії та історичне туризмознавство).

     Випускники шкіл успішно сформували електронні кабінети та надіслали заяви для вступу до закладів освіти. Зазначимо, що значна кількість вступників скористалася послугами інформаційно-консультаційного центру УДПУ імені Павла Тичини та отримала допомогу у формуванні е-кабінетів.

14

     Вже з 1 серпня статус заяв, поданих на бюджет через електронні кабінети, буде змінений. Відтак вступники дізнаються, на які спеціальності та до яких навчальних закладів вони отримали рекомендацію для вступу на бюджет. Якщо абітурієнт погодиться з такою пропозицією, тоді до 18:00 6 серпня він має подати оригінали документів до приймальної комісії університету. Якщо до цього часу вступник не подасть оригінали, то він втратить право в цьому році на зарахування (переведення) на навчання за державним замовленням.

1

     У випадку, якщо Ви не пройдете на бюджет або не матимете бажання навчатися там, де отримаєте відповідну рекомендацію, варто розглядати можливість контрактного навчання. Кожен вступник, що не отримав бюджетне місце, бере участь у конкурсі на контракт за своїми заявами.

3

       Вступники до магістратури продовжують складати вступні екзамени та чекають наказів про зарахування.

2

     На вступників чекає найважливіший етап вступної кампанії: обрати спеціальність та навчальний заклад, в якому вони будуть навчатися. Бажаємо Вам, шановні вступники, успіху! Будемо раді, якщо Вашим вибором стане наш факультет!

5