ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ РОЗВИТКУ ЛІДЕРСЬКОГО ПОТЕНЦІАЛУ УНІВЕРСИТЕТІВ УКРАЇНИ

 

Професор кафедри всесвітньої історії та методик навчання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Владилена Сокирська взяла участь у підсумковому заході Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України, що відбувся 5 березня 2019 року у виставковому центрі АККО Інтернешнл (м. Київ).

20190313 100410

Підсумковий захід проходив у форматі ток-шоу, під час якого звучали виступи міжнародних експертів, здійснювався обмін досвідом і кращими практиками учасників Програми, цікаві дискусії.

Почесними спікерами панельних дискусій стали Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич та генеральний директор національної освітньої агенції Великої Британії Advance HE Елісон Джонс.

Варто зазначити, що Програма розвитку лідерського потенціалу університетів України проводилася Британською Радою в України у партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України, Фундацією лідерства у вищій освіті (Велика Британія) та реалізувалася за підтримки Міністерства освіти і науки України. Метою Програми стало сприяння реформам у галузі вищої освіти шляхом розвитку лідерства в українських університетах.

Упродовж року (лютий 2018 р. – лютий 2019 р.) Владилена Сокирська у складі команди УДПУ,  члени якої представляли усі ланки університетської спільноти – управлінську, адміністративну, академічну та студентську – відвідала навчальні модулі у компоненті «Командне лідерство» («Team»). У рамках Програми разом з університетською командою мала можливість здійснити навчальний візит до Единбургського університету (Велика Британія)  та отримати досвід з організації навчального процесу та управлінської діяльності англійського закладу вищої освіти.