ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРНОЇ СТУДІЇ "ПОЕТИЧНА КЛІО"

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
 

Минулого тижня відбулося засідання студентської літературної студії «Поетична Кліо». Студійці зібралися, для вшанування безсмертного генія слова, світоча українського народу Тараса Шевченка.

Вірші, які декламували студенти, наповнені словом Великого Кобзаря яскраво відображають волелюбні настрої українського народу, вчить кожного з нас мислити і діяти, боротися і перемагати! Приємною несподіванкою стало нове музичне виконання вірша «Заповіт» яке презентував Владислав Тарасюк.

viber image 2019 03 13 20.37.06

Пронизані любов'ю до України та прагненням зробити гідним життя свого народу, із глибини минулого звучать невмирущі слова Тараса і сьогодні, коли ми будуємо свій власний дім – вільну, незалежну, демократичну державу. Тож будьмо разом – в мирі, злагоді та єдності. Творімо країну, про яку мріяв, за яку боровся і страждав, яку возвеличував у своїх творах Кобзар!

Вечір поетики був наповнений атмосферою натхнення та ароматами запашної кави. Хорошою новиною для всіх учасників студії стало колективне рішення про видання четвертої збірки студії «Поетична Кліо»«КОЛЬОРОВІ».