ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ УДПУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ В ПРОГРАМІ STUDENT ACTION

 

Студентка ІІІ курсу історичного факультету Анна Телевань та лаборант кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Катерина Чупіна представляли Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини в Student Action: Програма розвитку лідерських компетенцій студентів від British Counsil Ukraine.

зображення viber 2019 06 24 09 39 36

Однією з передумов реалізації реформи вищої освіти в Україні є розвиток лідерського потенціалу студентів та здобуття ними навичок зі створення ініціатив, спрямованих на підвищення ефективності та якості навчального процесу в університетах. У Великій Британії студенти відіграють важливу роль в організації освітнього процесу. Їхня участь та вплив на покращення освіти та захисту прав студентів надзвичайно цінується. Враховуючи найкращі практики британської системи вищої освіти, Британська Рада в Україні сприяє розбудові студентського самоврядування та розвитку студентів-лідерів в Україні.

зображення viber 2019 06 24 09 39 42

зображення viber 2019 06 24 09 39 46

Шістдесят представників студентського самоврядування зібралися на перший модуль програми Student Action у Києві. Впродовж двох днів вони вивчали та обговорювали лідерство, сучасну систему освіти України, студентські організації, роль та вплив студентів на якість освіти, розробку проектів, фандрейзинг.Наступним кроком програми буде другий модуль у м. Львів та захист проектів на тему «Ініціатива, яку я хочу впровадити в моєму університеті: чому і як».