ІCТОРИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ


Blue333 

50

ОСІНЬ – ЧАС ТВОРИТИ ПРЕКРАСНЕ

 

17 вересня відбулося засідання Студентської літературної студії «Поетична Кліо». З настанням осені приходить і натхнення, а осіннє листя пробуджує меланхолійні почуття молодих поетів. «Осінь – це час пити духмяний чай, смакувати печиво і закохуватися в нову книгу. Час будувати теплий будинок з ковдри і читати добрі книжки». Студійці вперше зібралися в новому навчальному році, тепло вітаючи у своїх лавах «новачків», молодих поетів та письменників, поціновувачів літературного слова.

IMG 9549

Декан історичного факультету Анатолій Карасевич привітав студійців з новим навчальним роком та побажав сили і натхнення на нові творіння, які завжди приваблюють читачів своєю індивідуальністю та силою слова.

Очільник літературної студії Чумак Ольга повідомила приємну новину, що робота над новою збіркою «#КОЛЬОРОВІ» майже завершена.

Студійці ділилися емоціями та переживаннями, враженнями й думками, історіями життя, які надихають. Чудовою новиною потішив колег студент-магістрант історичного факультету Сергій Мовчан –незабаром вихід двох авторських збірок «Заклиначка лисиць і вовків» й «Касета», з чим студійці радо його привітали.

IMG 9556

Звук гітарних струн наповнив вечір ще більше домашнім затишком і теплом, атмосфера вечора навіяла студійцям натхнення і бажання знову творити те незламне і вічне.

Instagram: @poetychna_klio